Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 november, 2014

Pre-jul dekoration

Ordande ett nytt stilleben på blå servingsskåpet. Vill så klart egentligen dra igång med jul men vet hur jag är – startar jag föööör tidigt blir jag less och allt åker ner redan på juldagen. Sansar mig och går på en turkos, svart och stearin bana.

Den turkosa  stearinbysten av Napoleon är jag så galet förtjust i. Hade suktat länge och i somras slog jag till. Det jag dock inte hade tänkt på var att han tittar nedåt i en kraftig vinkel. På den plats jag hade tänkt ha den lille fransmannen hade han nästan tittat ner i golvet så på det höga serveringsskåpet får man lite kontakt med honom.

På en origamikurs fick jag lära mig göra pappstjärnor. Denna är gjord på sidor ur en årsredovsining men rasande snygg ändå. Ska snart piffa till den så den blir julig.

På samma kurs vek jag små presentaskar som den nedan. Också av återvunnet material. Detta är baksidan av en turismbroschyr. Så som tips – missa inte de fina pappersarken som tillhör magasin, broschyrer, papperskassar mm. När jag kom hem så såg jag ju att det var samma färg som Napoleon.

Lampan fick jag av svärmor i födelsedagspresent. Så läcker i sin avskalade design.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.