Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 maj, 2015

Tack gode gud att jag inte målade om

I vintras fick vi ett gammalt blombord av makens farbror. Jag blev blixtförälskad i det och passade dessutom tipptopp-bra i en liten hörna i vår matdel.

Den passade så bra i hop med våra bauhausstolar och elementskydd då det är rottingnät på samtliga. Dock ville jag måla om blombordet i svart för att matcha våra stolar.

Nu när väggen blivit mörkt grön så tackar jag min inredningsstjärna att jag inte föll för mitt infall och målade om. Mot de gröna väggen står det vitmålade bordet ut jättebra.

De stora gröna växterna är också fina mot den mörka väggen. Med svart blombord hade det blivit tre mörka saker tillsammans. Det hade blivit lite för mycket.

Comments (4)

 • Såå fint du har det hemma! Älskar färgerna. Har en fråga, vad heter färgen du målat på matsalen? Håller på att renovera och ska välja färg på väggarna nu. Det är ju en djungel!! Tacksam för svar!
  /Amanda

  • Men åh, tack Amanda! 🙂
   Detta är Alcro och i kulören “skugggrön”
   Vi testade så många färger hemma innan valet föll på denna. Väggarna såg ut som ett lapptäcke. La ner massa pengar på de där små provburkarna men nu har vi så vi kan måla kontrollerade rutor nån annan stans – kanske ett av barnrummen.

   Lycka till och hör gärna av dig när du målat.

   KRA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.