Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig Vardagsrum

Tack gode gud att jag inte målade om

6 maj, 2015

I vintras fick vi ett gammalt blombord av makens farbror. Jag blev blixtförälskad i det och passade dessutom tipptopp-bra i en liten hörna i vår matdel.

Den passade så bra i hop med våra bauhausstolar och elementskydd då det är rottingnät på samtliga. Dock ville jag måla om blombordet i svart för att matcha våra stolar.

Nu när väggen blivit mörkt grön så tackar jag min inredningsstjärna att jag inte föll för mitt infall och målade om. Mot de gröna väggen står det vitmålade bordet ut jättebra.

De stora gröna växterna är också fina mot den mörka väggen. Med svart blombord hade det blivit tre mörka saker tillsammans. Det hade blivit lite för mycket.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Mian 6 maj, 2015 at 17:05

  Verkligen jättefint och unikt! : )

  • Svara Helena Lyth 6 maj, 2015 at 20:42

   Tack Mian!! 🙂 Kul att du säger unikt för det är nog det jag är ute efter.

   KRAM!

 • Svara Amanda 13 maj, 2015 at 09:34

  Såå fint du har det hemma! Älskar färgerna. Har en fråga, vad heter färgen du målat på matsalen? Håller på att renovera och ska välja färg på väggarna nu. Det är ju en djungel!! Tacksam för svar!
  /Amanda

  • Svara Helena Lyth 13 maj, 2015 at 11:14

   Men åh, tack Amanda! 🙂
   Detta är Alcro och i kulören ”skugggrön”
   Vi testade så många färger hemma innan valet föll på denna. Väggarna såg ut som ett lapptäcke. La ner massa pengar på de där små provburkarna men nu har vi så vi kan måla kontrollerade rutor nån annan stans – kanske ett av barnrummen.

   Lycka till och hör gärna av dig när du målat.

   KRA!

  Lämna en kommentar

  Close