Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 juli, 2015

Stenugnsbakad pizza & lek på Ingebo Hagar i Vimmerby

Självklart kan man äta inne i Vimmerby men vi hade fått tips om ett ställe stra utanför Vimmerby – Ingebo Hagar. Ett eko-café med vedugnsbakad pizza som specialitet. Runt caféet/restaurangen ligger en vacker bondgård med mängder av djur. Krävdes inte mycket övertalning av barnen för att åka dit.

Precis bredvid uteserveringen fanns en fårhage och inne i trädgården fanns det lammungar, höns och kaniner. Väntan på maten blev lång men det fanns en massa att göra så det blev inte ett större problem.

Det som dessvärre var ett problem var att vår bil visade sig fått punka. Trötta efter en heldag på Astrid Lindgrens Värld och god middag vandrade vi mot parkeringen och det äventyr som stundade. Jag var så trött att jag bara kunde garva åt situationen. Kvällen närmade sig natt när vi kom hem till Söderhult. Men av barnens stora glädje att döma kommer nog detta vara en av höjdpunkterna denna sommar. De fick åka framme i bärgningsbilen med vår hjälte, “Bärgarn” Niklas medans jag, maken och lillkillen satt i bilen som bärgades.

Kolla in min fantastiska karl. Kämpade stenhårt med den där mystiska vätskan som skulle bli ett skum och skulle fylla däcket. Sorry Volkswagen – det funkade inte alls.

Den natten sov alla extra hårt och länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.