Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 augusti, 2015

På bloggevent i vacker huvudstad med vackra ben

I dag smet jag från barn å make för att glamma på bloggevent som Loppi stod för. Tog en promenad ut till Skeppsholmen och det spelar ingen roll hur många gånger jag sett dessa vyer över Stockholm för jag slås alltid av hur vackert det är. Speciellt i sådant här härligt väder. Tack och tack.

Eventet var en show där olika varumärken fick ta plats på scenen och berätta om sin senaste produkt. Som en enda lång reklampaus. Inte riktigt så mycket till show kanske men modevisningarna gav inspiration och plustecken för att barnmodellerna inte bara vankade av och an utan fick hoppa i vatten, rocka loss på rockringen mm. Otroligt energispridande Lina Hedlund var konferencier och gjorde det med den äran.

Fräsch, lätt och god lunch. Ska komma ihåg denna sallad. Ska försöka ge mig på en sådan själv. Om jag lyckas får jag återkomma med recept.

Bland företagen som ställde ut runtom i salen stod en stor förebild inom pyssel och företagsamhet – Kreativa Karin. Kvinnan som får ha pyssel till yrke. Vem skulle inte kunna ge sin högra hand för det?? Bilden blev ruggigt suddig mobilbild men det kan ju ha att göra med att jag blev lite star strucked.

Bland de företag som ställde ut var det Prettypegs som nog föll mig mest i smaken. Har sett bilder från dem flimra förbi på olika bloggar men inte riktigt kollat närmre. Nu när vi ska göra om alla sovrum här hemma blev jag nu lite nyfiken. Speciellt efter att ha sett deras inspirationsbilder, varav två här under.

Det är alltså designade ben att sätta på dina möbler, företrädesvis IKEA. Tänk att ett sådant enkelt byte kan ge sådan skillnad.

Att ställa på höjden så här med ben emellan gillade jag skarpt. Perfekt för alla legobyggen eller dockvärldar som byggs här hemma.

Foton lånat från Prettypegs

Eventet var i Eric Ericssonhallen som då är gamla Skeppsholmens kyrka. Spännande och lite knasigt att vara i detta sakrala rum med denna typ av happening. Fint hursomhelst med vackra marmorstatyer som inramning till all glam.

Ja, det var min söndag det. Nu väntar en vecka med jobb inför presentation, lite inskolningssamtal i nya skolan men främst ett nytt kapitel startar nu då maken går tillbaka till jobbet efter 7 månaders föräldraledighet. Nu börjas det alltså med det ökända livspusslet. Hujeda mig!

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.