Följ mig:
Hemma hos mig Kalas & Dukning Min dag

Phu, födelsedagskalas för 6- & 3-åring avklarat

5 november, 2016

Hej lördagskväll! Eftermiddagen gick rasande fort med kalas för släkten när våra nyblivna 3-åring och 6-åring skulle firas. 21 vuxna och barn sjöng, mumsa tårta och gottade sig rejält. Precis som det ska vara på kalas.

Hur skapar man kalasstämning på ett kick? Med flaggspel och ballonger i massor!

Byggde upp en tårbuffé i köket. Sen fick alla sätta sig där det fanns plats. Finns det hjärterum, finns det rumprum!

Hur mycket jag än älskar att baka så älskar jag nog genvägar ännu mer. I alla fall när det kommer till att inte gå av på mitten när det ska komma så många gäster.

Och dessutom bra att ta kondistårtor när födelsedagsbarnen önskade sig helt olika tårtor!

Inspektion av paketen..

Liten vill blåsa ut ljusen så klart!

Jag älskar stora fester och det är väl tur då vi har en sådan superstor familj. Och detta var bara Stockholmsdelen. Bra generalrepetition för jul kan man säga…

Vad ger man någon som egentligen har allt den behöver? Lysande, blinkande prylar såklart! Hur kul som helst. Dottern ville genast ha disco!

Sen var det fiskdamm! Alla under 20 år fick påsar.

Jag å käre mor! Vi hade tydligen samma färginspiration idag. Gammelrosa och svart är melodin! Men hon glänste lite extra med sitt egengjorda silverhalsband. Om jag är pysslig så är hon 1000 resor värre. Eller så här: gissa vart jag fått mitt pysslande ifrån…?

Nu har alla gäster gått och vi ska nu varva ner och äta en god middag. Och ladda för nästa års födelsedagsvecka igen. Börjar få rutin på detta nu 😉

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mia 5 november, 2016 at 20:02

    Åh vilket underbart kalas. Härliga bilder.
    Kram

  • Lämna en kommentar

    Close