Följ mig:
Min dag

En kopp te i väntan på vetedeg

1 oktober, 2015

Hej å go kväll i stugan. Sätter mig här bredvid den rykande koppen. Maken är ute på nåt så glamouröst som ”dagis-pappa-middag” på kvarterskrogen, barnen är sams vid en hypnotiserande skärm och jag väntar på vetedegen som jäser. Testar ett nytt recept och det var inte dåligt vad jäsningstid den lilla degen skulle ha! Kanelbullens dag på söndag, glöm inte det!!

Vad jag skulle säga var i alla fall att detta är dessa stunder, av lugn vi i vår familj nu faktiskt har börjat ha, är så guld värda. Barnen har kommit upp i åldern att de kan roa sig själva och inte ropar på MAMMA hela tiden. Jag får stunder då ingen begär något av mig. Inte långa stunder men ändå. Var bara tvungen att dokumentera detta.

Och samtidigt konstaterar att de där sötpotatisarna i fatet ska nog få bli tillagade snart. Glömt bort dem…

Älskar hösten, känner jag nu. Ja, j-lar i min lilla låda vad det ska mysas i höst. Ska inte skämmas för mig alls. På med mysbyxan och fram med rödvin och praliner.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close