Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 november, 2015

Favoritbutiken Grandpa startar eget märke

Vissa pressreleaser som landar i mejllådan måste öppnas på en gång när jag läser ämnestiteln. Som när en av favoritbutikerna, Grandpa, säger att de ska starta ett eget varumärke för inredning – Low Key.

Det kan låta lite löjligt men det är sånt här jag verkligen kan bli alldeles stissig över. En bra butik som jag gärna besöker, ibland bara för att insupa stämning och inspiration. De har med fingertoppskänsla skapat en underbar blandning. Så bra har helt plötsligt alltså blivit bättre. Två butiker i Stockholm, Kungsholmen och Söder, och en i Göteborg.

Stylingen i deras pressbilder visar på den fina blandningen som många eftersträvar och har. Lite ärvt, lite nytt och med mycket personlighet. Som småbarnsmamma går jag igång på alla snygga, gamla leksaker som får vara med i finrummet. Det är ju liksom så det är…

Alla bilder från Grandpa

 

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.