Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 juli, 2021

Min sommar-look sedan 2009

Jag tror jag sagt det förut men jag måste lyfta det igen: Hur mycket jag än packar för sommaren så är det samma plagg som används dag ut och dag in.

Vi är på en lång resa som vi alltid gör varje sommar och packningen består av både bikini och regnrock så du förstår mitt bryderi. Behövs det inte en till t-shirt? Man vet ju inte om jag spiller osv. Men att jag aldrig lär mig!!!

Shortsen jag köpte 2009 när jag fick mitt första barn och min kropp ändrades rejält är det bästa plagget. Sitter precis som jag vill och är så där perfekt formade efter just mig.

Till det den enkla vita skjortan. Påklädd och lite proper men samtidigt perfekt somrig. Med upprullade ärmar blir det casual och strandaktigt. Nervikta är det plötsligt lite  klätt och medvetet samt varmare.

Hatt såklart. Jag är så ljuskänslig så jag måste ha skugga för ögonen. Men mesta anledningen är att jag har så tunt och risigt hår så hatten gömmer fint min ovårdade kalufs.

Flipflops. Bäst. Inget mer att orda om. Okej då, mina silvriga Birkenstock åker fram när det ska vara mer city och klätt.

Strandväskan jag köpte för längesedan i Spanien. Funkar till allt och alltid.

Så om du ser någon med slitna shorts, vit skjorta och hatt – då är det jag!

 

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.