Följ mig:
Min dag

Skridskor i Vasaparken. Grillor från 1988 och 2014

26 december, 2015

I dag på annandagen åkte jag och dottern till Vasaparken för att åka skridskor. Så här års brukar ju snö och is omringa oss men då marken lyser grön får man söka upp den konstgjorda isen. Vid Odenplan finns vackra Vasaparken med gräsmatta som har nån typ av kylagrigat under mark. Perfekt att besöka för lite citysport.

Mina grillor hänger med ända från högstadiet, det är valuta för pengarna det. Men för dottern var det absolut första gången på isen.

Efter tre halkiga varv runt parken och ett antal vurpor var våra nedkylda fötter och fingrar väl värda varmchoklad med grädde och marshmallow.

______________________________________________
Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena

Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close