Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig

Fredagsbuketten som är lika självklar i juni som julgranen i december – Hundkex

3 juni, 2016

Då kom den dagen på året som vi plockar med oss kanske en av de vackraste buketterna jag vet; hundkex från naturen.

I all sin enkelhet, i all sin gratishet, är den så ljuvlig.

Inser att detta blivit en tradition. Jag å barnen plockar med oss en hem och känner sommaren komma.

Detta är nog en lite ovanlig vinkel från vårt kök. Brukar stå på andra sidan, inne i köket. Nu står jag med kameran ute på kökstrappan, ner mot trädgården. Som ni ser är trasmattan framme. Den ska stoppa (inte alltid att den gör det) alla blöta små vattenspridarfötter, nyklipptgräsmatte-flipsflops och sandiga badringar. Ett sommartecken som heter duga.

I dag är förskolan stängd och morfar har varit hjälte och tagit hand om de två små med den äran. Jag hann med möten och inköp å fix för på måndag – då smäller det: Nationaldag och jag ska pyssla i Nyhetsmorgon. Mycket gult & blått och somrigt blir det. Hoppas ni är med mig och håller tummarna.

Med denna somriga bukett önskar jag er en fin fredag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close