Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 maj, 2022

När Rusta möblerade om hemma hos mig

Förra veckan var funkiskåken med om något ovanligt: det var en pressvisning här hemma. Jag har gått på många pressvisningar och som oftast är de på PR-byrån som är anlitad eller att det läggs på en lokal som passar temat eller säsongen. Något som börjat dyka upp mer och mer är att det är visningar hemma i privata hem. Små intima visningar för fåtalet utvalda. Hos profiler som är ambassadörer för varumärket eller har något med kollektion att göra. Eller som i detta fall för mig – ett hem som passade väldigt bra med den kommande säsongen och kollektionen från Rusta.

Jag har sagt det förut men det är verkligen sant – vårt funkishus är ett hösthem och är som allra bäst i oktober. Så att ha en höstvisning här passade väldigt bra.

Rustas team kom och stylade om hela nedervåningen.

Väldigt kul att se sitt hem bli något annat. Att få det liksom förändrat och att någon annans ögon ser på det.

En matsal med mycket färg och personlighet men utan detaljer.

Så där ja!

Vardagsrummet nedskalat och avskalat så mycket det går utan att ta bort möbler.

Tänk vad textilier kan göra.

Mitt uppdrag var att stå för location (se höstig ut) och presentera sakerna utifrån en användares perspektiv. Det roliga var att höstkollektionen var som gjord för mitt hem.

Eller så här; många av nyheterna är sådant jag faktiskt redan har hemma för den kommande bistro-stilen är ju precis min. Med de små vinglasen, soppskålarna, trädetaljer, skärbrädor, kökshanddukar finns redan här. Som om designers kikat in hos mig faktiskt.

Moules frites-grytorna var jag dock snabb att sätta upp på önskelistan för de är ju något jag saknat som du vet, läs HÄR. Oj vad det ska mumsas musslor i höst!!!

Journalister och influensers knackade på. Välkomna in!

Medans vi bjöds på god höstlunch av kocken Joel från Napolyon presenterades höstens nyheter av Christina på Rusta.

Vilket härligt gäng. Alla har jag träffat tidigare flertalet gånger under åren men det är alltid snabba hej hej då vi är på jobb vid alla visningar. Nu var det synd att det just var jobb för jag hade gärna haft dem kvar i flera timmar. Tror de kände samma, ha ha. Så härliga och roliga samtal runt bordet om allt möjligt.

Alltså denna äppelkaka med färskost- och pumpakräm.  OMG! Så galet god. Kan jag få recept tack???

Tyvärr var då tiden ute och alla behövde åka till sina kontor och allt skulle packas ihop igen. Åh vad jag älskar att ha folk runt mitt bord och mest av allt; vad underbart hus jag får möjligheten att bo i som är så bra på att ta emot massa människor. Det är verkligen funkis bra på – att ha mycket folk på besök. Jag å funkis, vi gillar gäster.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.