Följ mig:
Min dag Restaurang- & cafébesök

Godaste glassen i Bromma och ny kamera!

29 juni, 2016

En ny kärlek finns nu i min ägo! En ny kamera!!! Det firades igår med en glassig "after-dagis".

Jag har knorrat lite här på bloggen och en hel del irl över att min älskade kamera tappat fokus. Då jag fotograferar varje dag, till blogg och uppdrag är kameran mitt viktigaste verktyg och när den inte levererar till 100% blir mina jobb frustrerande haltande.

Ville lämna in min kamera på reparation och fick höra att det skulle ta minst en månad och när hyra en kamera under tiden inte gick förstod jag att jag var tvungen att köpa en "stödkamera" medan min älskling var på sjukan. Och det är alltså det jag nu gjort. En tunn liten D5300 som inte väger ett ton och redan visat sig vara perfekt för mig.

Var på så bra humör (för detta har varit ett stort problem och lite ångestfyllt) igår att jag hade energi för ett helt kompani, så jag gjorde barnen överlyckliga vid hämtning. "Vi ska på äventyr", sa jag. Minsta killen älskar att åka tunnelbana och spårvagn, ja alla stora fordon faktiskt, så det blev en tur med de kommunala färdmedlen och för de stora lockade jag med en god överraskning.

Jag hade fått en glassaffär på Ålstensgatan, Scarfo, rekommenderad så det blev en strut där. Och att få fotografera utan fokusproblem gjorde mig helt överlycklig. Yes, I'm back - så kändes det.

De andra glassätarna på uteserveringen måste trott att jag var helt besatt av glass och mina barn för jag kunde inte sluta fotografera. Allt skulle in genom linsen och testas. Jag kan inte beskriva lyckan över att ha en fungerande kamera.

Nästan så att jag glömde bort min goda citronsorbet!

Japp, citronsorbet är verkligen en hit så här på de varmaste dagarna. Syrligt fräsch och läskande.

Snygg inredning matchar den goda glassen.

Tack för äventyret. Det blev en trött liten skara som tog sig  tillbaka hem via spårvagn och tunnelbana. Jag fortsatt helt besatt av kameran.

Så, nu var detta ruggigt materiella inlägget slut... Ha ha ha!

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara AnnaJ 8 juli, 2016 at 23:13

    Haha. ..känner igen det där med att tok fotografera när man fått ny kamera. Köpte ny kamera i julas efter att min pajat. Och vilken känsla att fota med en ny! Tog kort på allt och alla!

  • Lämna en kommentar

    Close