Följ mig:
Tips & Trix

Tips: Göm dina elkablar och ladda mobilen i en chic handväska à la IKEA

8 september, 2016

Tror en mängd med mig har ett virrvarr hemma av elkablar, sladdar, laddare och andra elektroniska manicker som flyttas runt. Nån dag ska jag fixa det där, tänker jag.

Inspireras av de här bilderna från IKEA med en liten kabelväska, Idebo, ja eller handväska så att säga. En chic väska med hål i att föra in el med en grendosa och sedan ur öppningen ladda det som behöver laddas eller få el. (Säljstart oktober)

IKEA_IDEBO_kabelvaska-3

Smart, men tänker att det kanske man kan fixa själv? Ta en korg eller väska och göra hål. Nån dag ska jag fixa det där, tänker jag.

IKEA_IDEBO_kabelvaska-2

Foto: IKEA

avsändare

PS: Följ mig gärna på Facebook där jag lägger upp alla nya inlägg och gamla godingar från arkivet som förtjänar nytt ljus.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Nina 9 september, 2016 at 22:07

  Hej finis!

  Hur snyggt som helst, men, kolla brandrisken först. För några år sen hade vi nån brandman på jobbet som hade brandseminarium för oss, eller anti-brand så klart. Han berättade just om dessa familjeladdstationer om att de var stor brandrisk för dessa. Kommer inte exakt ihåg hur men, borde kunna googlas fram.

  Kram

  PS: hoppas jag har fel att det ej är så, men tänkte bara tipsa…

 • Lämna en kommentar

  Close