Följ mig:
DIY & Pyssel Tips & Trix

10 pysselbloggare du bör ha koll på

5 februari, 2017

När jag började blogga var det inte som inredning- och pysselbloggare utan något helt annat. Så är det väl, man formas längs med vägen och känner vad som verkligen ligger närmast hjärtat, det som det alltid finns energi för och med det skapar en tydligare profil.

Och längs med denna väg hittar man vänner, likasinnade med samma passion. Man skulle kunna tro att vi är konkurrenter men det är det bästa med denna värld av pysselbloggare, den är så generös och vi är kollegor. Så har du någonsin känt att du vill blogga, har ett stort intresse för pyssel är du varmt välkommen in i denna kreativa varma värld! Skicka gärna en hälsning i kommentarsfältet så vi alla kan hitta varann 🙂

Här är några av de fantastiska pysselbloggare (där verkligen pyssel & DIY är i fokus) jag lärt känna och de som inspirerar mig som tusan. Inte är de bara kreativa utan även drivna företagare, tar egna bilder och profiler i sociala medier. Företagande fullkonstnärer!

10 pysselbloggare du bör ha koll på

Pysselbolaget Mamma Karin & dotter Freja har ett av internets gladaste hörn. En blogg med syfte att vuxna och barn ska börja skapa tillsammans. Gärna med det du har hemma.

Mormorsglamour Helena är en stilsäker kreatör som är lika flink med små papperspyssel och stora soffbyggen i äkta DIY-anda. En sådan inspirationskälla!!!

Hemmafix Monica är drottningen av gör-det-själv. Har du något som behöver göras om, förändras eller piffas till i ditt hem har Monica en beskrivning på hur. Här är tjejen som vet hur en skruvdragare ska användas.

Willowday Gina är amerikanskan som bor i Sverige och det gör hennes stil unik. En av de snyggaste bloggarna fylld med lika vackra kreationer.

Craft & Creativity Helena (japp, en till) har Sveriges största pysselblogg och hos henne finner du så mycket inspiration så det rinner över. Allt med sådan fingertoppskänsla.

Kreativa Karin Pysseldrottningen på Instagram men så klart är hennes blogg med på listan då mycket av det hon skapar får utförliga beskrivningar på hennes blogg. Karins färgpalett får vem som helst som lider av vinterdeppighet att vakna till liv.

Dnilva Anna María är en rätt ny bekantskap för mig men som tagit mig med storm. Sådan stilsäkerhet och fantastisk kvalitet.

Lina by the Bay Hållbarhet, miljömedvetenhet och återvinning är ord i tiden och Lina skapar gärna med saker du redan har hemma eller kan finna i skogen. Och gör allt med vacker finnes.

DIY Sweden Katarina har jag ännu inte träffat men ska. (så kul!!!) Känns dock som om vi setts då jag följt henne. Massa härliga pyssel som följer årets högtider.

Mokkasin Har inte haft äran att träffa Sofia men jag vill ha med henne på listan då hon just fyller sin blogg med så ofantligt många och vackra pyssel. Varje bild är som ett konstverk.

Så, är du också fylld av inspiration nu? Hoppas det. Det är bara att sätta igång!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Marita 5 februari, 2017 at 12:04

  Har precis pysslat dina underbara ? och filterblommor till skyltfönstret det ska ju va vår ?☺??

 • Svara Emilia Westerström 5 februari, 2017 at 13:53

  Hur har jag ens kunnat missa flera av dessa? Tack för tipsen!!! (och roligt att jag också lagt upp liknande inlägg just idag, haha!) mvh pysselbloggare

 • Svara Anna María 5 februari, 2017 at 14:10

  Tack snälla för länk och fina ord. En ära att få vara i sällskapet ovan! Ska bli så kul att ses på onsdag 🙂

 • Svara Katarina Hörnberg 5 februari, 2017 at 16:16

  Hej Helena! Åh tusen tack för att jag får vara med på denna lista med så kreativa pysslare!
  Så fina ord! Du gör mycket fina saker! Det ska bli jättekul att träffas!
  Kram Katarina

 • Svara 4 grymma bloggar jag nyligen börjat läsa ⋆ Emilia Westerstrom 5 februari, 2017 at 17:34

  […] Helena – 10 pysselbloggare du bör hålla koll på […]

 • Svara Sandra - Diagnos:Kreativ 5 februari, 2017 at 18:56

  Åhh, vilken härlig lista. Hittade flera bloggar som jag aldrig besökt tidigare.

 • Svara Eva 5 februari, 2017 at 20:55

  Hallå och tack för en fantastisk blogg!

  Jag är sugen att starta en blogg men jag är så sjukt oteknisk och vet inte riktigt var jag ska börja. Jag har googlat runt och läst en hel del om hur man ska göra men jag tycker det verkar så klurigt… skulle vara roligt om du skrev ett
  inlägg om detta, typ en dummie:)

  Kram Eva

 • Svara Karin / Pysselbolaget 6 februari, 2017 at 11:09

  Helena, vilken härlig start på min måndag! Tack – för att vi får var med och för fina ord! Det är verkligen inte varje dag man blir får epitetet ”internets gladaste hörn”!

  Massor av glada kramar från oss,
  Karin & Freja

 • Svara Ruth 6 februari, 2017 at 12:52

  Ni är alla helt fantastiska kreatörer och jag inspireras massor av er!
  Jag bloggar själv om DIY och pyssel och kan bara hålla med om att det finns en så stöttande och peppande anda i den kreativa bloggvärlden . Underbart!
  Kram Ruth

 • Lämna en kommentar

  Close