Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 oktober, 2017

Vi vann! Vi är Årets Innovatörer

Det är lördagmorgon och jag har knappt sovit en blund för det bubblar i hela kroppen: Nordinary Influencers, det nätverk som Maria, Monica och jag startade vid årsskiftet, vann i går kväll priset Årets Innovatör på galan Stora Influencerpriset.

Tack för bilden Anna María

Att ens få bli nominerad i kategorin Årets Innovatör är så stort då hela branschen för influencers är så ny och alla som arbetar på något sätt som influencers är nybyggare och just innovatörer.

Många influencers kämpar mot okunskap om yrket influencers marketing från sin omgivning och arbetar helt obetalda i vetskap om att det kommer framgångar efter hårt slit. Stora Influencerpriset riktar ljuset mot branschen, yrket och det ska bli så spännande att se utvecklingen framöver. Detta är bara början. Glöm inte att t.o.m. en minister trodde internet var en fluga. Samma sak har sagts om influencers…

Tillsammans med vår partner Venue Media och alla fantastiska samaberbetspartners har vi möjligheter att skapa våra helt egna kanaler och fortsätta skapa innehåll för dig att ta del av, inspireras av helt gratis.

Tack till dig som läser, följer, kommenterar, tycker saker och tycker om. Utan dig hade ju denna blogg inte varit någonting! Jag hoppas fortsätta kunna ge massa inspiration och att du alltid ska känna att du får härlig läsning här hos mig.

Tack Maria, Monica och Venue för dessa intensiva, roliga, kämpiga, svåra, glada och energigivande 10 månaderna. <3

Anna María, Maria, jag, Monica

Comments (8)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.