Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 augusti, 2015

Efter vakuum kommer intrycksoverload

Haft en period då jag inte känt mig kreativ och rätt energilös. Försökt tänka att det har med övergången från semester, ledighet och sol till jobb och höst. Att kroppen liksom ligger i startgroparna för att komma i gång. Måste bara vänja sig vid den nya kostymen.

I går kom kreativiteten och energin över mig som en tsunami. Gick inte att värja sig. Först var det äldste sonens första dag i skolan. Intryck och nya ansikten över allt. Så mycket pirr i kroppen hos både en 6-åring och en fyrtioettåring. Allt gick bra men jag kände mig som ett barn i skolbänken då jag inte riktigt hängde med i alla vändor med blanketter och info om dagsschema. Vet inte HUR MÅNGA GÅNGER jag skrivit min mejladress och kontakter på blanketter nu!! Trodde vi var digitala och allt skulle vara samlat på nåt smidigt sätt. There’s an app for that, eller?

Sen var  det bad för hela slanten. Tänk vilken lycka för mig att tajma in föräldraledigheten precis när sommaren kom på allvar. Sonen dök, letade och plockade 31 musslor. Alla lades fint tillbaka under bryggan med ett hej då.

Sen så kom då chocken – Formex. En snabb eftermiddagstur i raketfart. Nu är inspirationlådan åter fylld och oj, vad mycket läckert som fastnade i kameran. Har några timmar i bildredigeringen framför mig men jag ska försöka samla ihop mig snart. Återkommer!

Men det bästa med sådana här tillfällen är nog möjligheten att träffa kollegor i bloggvärlden. Vi hörs i kommentarsfält på olika sociala, digitala plattformar men inte alltid IRL. Vilka härliga människor och så kul att få snacka bloggeri.

Nu idag fortsätter inskolningen. Det är en 6-åring och en 1,5-åring som denna vecka möter nya verkligheter. Det är bara att ägna med.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.