Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 februari, 2019

Nu startar Design Week & Möbelmässan – häng på!

Halloj i snömoset! Hoppas helgen varit bra. Själv är jag konstant kall om fötterna känns det som men det kommer jag inte vara denna vecka som följer. Snarare tvärt om för nu ska det knatas på visningar. Det är Design Week i stan och Möbelmässan ute i Älvsjö.

Jag har signat upp mig på det mesta jag tror jag ska hinna och hoppas insupa så mycket inspiration och trender jag bara kan.

Vill du följa med mig går det jättebra för jag tänker hålla Instagram Stories väldans öppet och dela med mig av det jag ser. Häng på HÄR vet ja’!

Och ikväll är det minsann Elle Decoration galan. vem blir årets inredningsinfluencer??? Oavsett om jag vinner eller ej ska det bli kul att gå på gala och att vara nominerad är fortfarande en sådan vinst. Tack till er alla som röstat på mig!

Men mer om möbelveckan: Är det något som du specifikt vill veta mer om? Är det senaste trenden inom soffor? Har du funderingar på nya material? Hur hållbar är möbelbranschen egentligen? Sådana frågor?

Något jag tror starkt på redan nu är färgat glas både som dekoration och styling i inredning men även på det dukade bordet. Samt väggdekorationer i form av hängbara konstverk och spännande speglar. Detta har jag sett en del av redan och ska bli intressant och se om det är något jag nu ska få bekräftat. Speglar kan jag säga att jag själv nog aldrig kan få för många av.

Här är spegel och väggdekoration från Eden Outcast. Så fina och så härliga.

Hoppas vi “ses” nu på Instagram.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.