Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 juli, 2019

Hörnan i köket jag älskar & vill göra helt om i

Du kanske också har en plats i hemmet du du älskar men inte fått till så där exakt perfekt som du önskar? Min är i köket.

Ja nu är det inte några stora renoveringar jag snackar om utan det där lilla fixet. Som den här vagnen. Den skaver.

Och inte bara skaver som att den är fel utan ett av hjulen gick av strax efter jag köpte den och jag har bar inte orkat returnera, reklamera eller så. bara satt in en kloss i bakkant där hjulet var och liksom tänkt att det tar jag sen…

Men nu känner jag att jag inte ens vill försöka. Jag vill bygga en hylla istället.

Efter 6 år i huset har jag känt in vad köket behöver och det är en mer fast hylla och kanske, håll i dig, en hylla med en kökssoffa integrerat. Att hyllan liksom går över till en soffa. vad tor du om det? Känns bra i huvudet i alla fall, ha ha.

Tidigare hade jag barnens ritpennor och papper här men de har jag flyttat på och då får jag plats med mitt porslin. Lite mer tillgängligt tänker jag.

Men som du vet om du följer mig så går det ju inte snabbt i det Lythska hemmet så detta är en karamell jag kommer suga på rätt länge. Tills dess sätter jag vackra ting på hyllan som sköna pioner och det känns ju inte fy skam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.