Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig Kök

Hörnan i köket jag älskar & vill göra helt om i

8 juli, 2019

Du kanske också har en plats i hemmet du du älskar men inte fått till så där exakt perfekt som du önskar? Min är i köket.

Ja nu är det inte några stora renoveringar jag snackar om utan det där lilla fixet. Som den här vagnen. Den skaver.

Och inte bara skaver som att den är fel utan ett av hjulen gick av strax efter jag köpte den och jag har bar inte orkat returnera, reklamera eller så. bara satt in en kloss i bakkant där hjulet var och liksom tänkt att det tar jag sen…

Men nu känner jag att jag inte ens vill försöka. Jag vill bygga en hylla istället.

Efter 6 år i huset har jag känt in vad köket behöver och det är en mer fast hylla och kanske, håll i dig, en hylla med en kökssoffa integrerat. Att hyllan liksom går över till en soffa. vad tor du om det? Känns bra i huvudet i alla fall, ha ha.

Tidigare hade jag barnens ritpennor och papper här men de har jag flyttat på och då får jag plats med mitt porslin. Lite mer tillgängligt tänker jag.

Men som du vet om du följer mig så går det ju inte snabbt i det Lythska hemmet så detta är en karamell jag kommer suga på rätt länge. Tills dess sätter jag vackra ting på hyllan som sköna pioner och det känns ju inte fy skam!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Elin 8 juli, 2019 at 18:48

  Superfint hörn och så fin vagn, vart har du köpt den? 🙂

  • Svara Helena Lyth 8 juli, 2019 at 19:25

   Tusen tack! Vagnen kommer från Ellos Home. Köpte den för 4 år sedan tror jag.

 • Svara Simon 8 september, 2019 at 12:18

  Hej!
  Älskar båda tavlorna. Vet du vad de heter eller vem som ligger bakom?

  • Svara Helena Lyth 8 september, 2019 at 21:21

   Det svartvita fotografiet är en poster jag köpte på Moderna Museet och illustrationen är av Stina Wirsén. Hennes illustration var till en krogrecension i DN.

 • Svara Sara 16 september, 2019 at 15:52

  Vilken mysig hörna! Har precis flyttat in i mitt nya hus och vill göra något liknande! Vart har du köpt glashållarna exakt sådan jag letar efter men kan inte hitta! ?

  • Svara Helena Lyth 16 september, 2019 at 18:29

   Tack så mycket 🙂
   Den har jag köpt på Kitchenlab. Hoppas du hittar.

   kram
   helena

  Lämna en kommentar

  Close