Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 oktober, 2019

Blodiga snittar för barnens halloweenkalas

Var ju bara tvungen att göra något med blodpuddingen jag hade hemma i kylen. Barnen och även jag älskar blodpudding vilket vi redan gjort ett halloweenpyssel med om du minns fladdermusen men nu dök en annan idé upp.

Jag hade sparat små benknotor som hade varit pinnar på klubbor på ett halloweengodis. Klubborna hade smakat pyton som vi slängde själva karamellen men jag sparade knotorna. De var ju för roliga och söta. Perfekt att sätta som pinnar i typ chokladbollar. Eller då i snittar kom jag på. Blodpuddingssnittar fick det bli. Ja, så kan min hjärna gå runt ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.