Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 oktober, 2016

Halloweenpyssel för barn. Fladdermus av blodpudding!

Halloweenpyssel för barn som går att äta!

Hur min hjärna fungerar: I går var det en vanlig tisdag och jag och barnen åt blodpudding till middag. Vi satt å pratade om blodpuddingen och jag började löjla mig som vanligt å säga “blod, bloood, blooood”. Och då for tankarna iväg till halloween så klart och nästa tanke blev ju fladdermöss av blodpudding.

Sagt och gjort, vi sprang ut i köket med våra tallrikar och nystekta blodpudding. Jag plåtade med mobilen under tiden jag skapade. 7-årige sonen körde helt själv på andra sidan och så möttes våra resultat efter ett tag. Tycker hans var bättre med fler detaljer. “Snart 3” och “Snart 6” åt upp sina byggstenar innan de hann börja pussla.

Älskade son! Han använde jordnötter och små gurkplättar till ögon. Ostgaddarna kom vi på ihop. Lite kladdig men sååå charmig och ärlig. Åts upp strax efter i ett nafs.

Och här kommer en liten steg för steg som jag gjorde.

Jag sparade min fladdermus och fotograferade imorse för i gårkväll fanns det inget ljus som var vettigt att plåta i. Då la jag till ostmåne, blomkålsmoln, ruccolagräs och morotsblommor.

Kanske att det är detaljerna som gör det?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.