Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 september, 2020

Blossa 2020 smakar myntathé! Jag har smakat

Smaken på Blossa 2020 är avslöjad! En tid med små ledtrådar och hintar har lett fram till slutdestinationen Marocko. Något väldigt många gissade på.

Men hur smakar då Marocko? Och hur smakar Blossa 2020? Jag hade helt klart trott på fikon och efter lite mer tid även dadlar. Men där hade jag fel för smaken i år på Blossa är Myntathé!

Idag kl 14 idag avslöjades årets Blossa och sedan plingade det på dörren hos mig med en flaska. Tidigare år har det varit en stor lansering med event för pressen och senare år har det varit mindre avslöjanden med bud. Väldigt passande även i år när man ändå inte ska samlas. 

Jag blev riktigt överraskad av årets smak. 2015 var det Earl grey och den tyckte jag om så det här med thé kanske är något att ta fasta på? 

Hur smakar Blossa 2020 med Myntathé?

Jo jag gillar den. Glöggen 2018 Limcello gillade jag också väldigt mycket men kanske mer som en limoncello. Detta är verkligen en glögg tycker jag, med en spetsning av friskhet. Provade den både varm och kall och kall vinner. Jag ser hur den här kommer bli en succé ihop med en av julens favoritsnittar; dadlar fyllda med ädelost. Jag vill testa nån snitt med fikon också så får jag ihop det med min gissning.

Nu får vi se hur denna årsglögg av Blossa tas emot sett år. Vill du se tidigare års glögg och lanseringar kan du se dem här:  2012, 20132014, 2015, 20172018 och 2019

Och ska vi ta och tala om designen? Den är inte heller helt oviktig då det också är en hemlis år från år. Jag har vurmat för den blå julen i några år och guld/mässing är en favorit hos mig så jag gillar den. Men… är det bara jag som läser 25 mer än 20? Hur som helst. Flaskorna börjar mer och mer få mönster och design runt om från förr när det bara var färg och siffran som liksom var designen. Jag är inte helt förtjust i det faktiskt. Men sedan är jag ju av den lite stramare typen när det kommer till design. Eller vad tycker du? Och ska du testa glöggen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.