Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 november, 2019

Lyssna på mig berätta om julen – mitt favoritämne!

Förra veckan hade jag det stora nöjet att ha Johanna Hulander som driver Inredningspodden på besök hemma hos mig. Jag skulle nämligen få vara gäst och vi skulle prata om julen. Ja julen som ämne finns det en hel del att prata om och om inte programtiden var begränsad hade jag lätt prata på hela dagen.

HÄR ska du klicka omedelbums för att lyssna på avsnittet på Spotify.

Nu känner jag Johanna sedan något år då vi träffats genom jobbet så det var enkelt att prata och vi hade så kul men det är alltid något speciellt att få en stor mikrofon framför sig. Som att man bara ska säga rejält smarta saker som kommer vägas på guldvåg. Men äsch, det var ju julen vi skulle prata om och inte raketforskning så det kändes bara superkul. Sen är ju Johanna värsta proffset. Jag fick vara med i avsnitt nummer 55 så du har massa avsnitt att lyssna dig igenom om du inte redan gjort det. Så mycket matnyttig och härlig lyssning.

Sedan när inspelningen var klar mumsade vi i oss den goda mjuka pepparkakan. Det var vi värda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.