Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 november, 2019

Julen hos Indiska med Roy Fares & massa mys

I tisdags var det en av de mörkaste och gråaste novemberdagarna jag kan minnas. Det var inte lätt att lämna hemmet i ottan men då jag skulle styra kosan mot underbara Rosendal på Djurgården och pressvisningen av Indiskas jul 2019 så var det ändå något som drog igång mig rejält. Vem som skulle vara modell och profil för Indiska denna jul skulle också avslöjas.

Om det var grått, regnigt och allt annat än mysigt utanför så var det precis motsatsen till det jag fick kliva in i. Jösses vilket makalöst härligt julmys jag möttes av.

Så fint årets julsortiment för Indsikas hemavdelning var presenterat. Riktigt fin dukning och färgade ljus är verkligen en sådan underbar sak. Gör vilket bord som helst rejält festligt.

Och vem var då årets modell? Jo men det var ju Roy Fares.

Det är Indiskas allra första manliga profil och det roliga sammanträffandet var att i tisdags var det faktiskt Internationella mansdagen.

Här står Roy med Indiskas VD Karin Lindal. Jag måste säga att jag tycker det var ett helt underbart val av modell och profil. Roy är så mycket jul och står för så härligt skapande i köket.

Årets julsortiment är verkligen Indiska trogen med mycket influenser från omvärlden men ändå med något bekant folkloristiskt. Fint och enkelt att komplettera den skandinaviska Carl Larsson-julen med.

Jag mötte fina Johanna/Modemamma som jag träffat en gång tidigare. Häftigt med personer man möter och samtalen kommer igång som om man känt varann hela livet. Tack Johanna för att du är så fin och peppande. Hoppas på fler möten snart. Foto: Indiska pressbild

Sedan fick vi slå oss ned och äta en härlig frukost av Rosendal och lyssna på Indiskas presentation och om Roy Fares jultankar och -önskningar.

Jag hade Roy både snett mot mig i verkliga livet och en stor plansch mitt framför. A lot of Roy så att säga.

Mer från Indiska. Den där burken känns både orientalisk och skandinaviskt retro, eller hur?

Som sagt: färgade ljus är så fint. Gör så mycket för hela dukningen.

Och julrött ihop med cerise är riktigt läckert.

En av Roys bästa vänner Camilla Läckberg var även med. Så kul att få träffa henne också.

Jag tackade för mig och smet ut lite i förtid då jag har bråda dagar nu med mycket jobb som ska levereras. Bara kul och lyx att ha att göra men tänk den som ändå hade fler timmar på dygnet eller två armar till, ha ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.