Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 maj, 2020

Idag blir det en kalasrolig arbetsdag

Som jag kollat väderleksrapporterna de senaste dagarna. Idag ska det nämligen bli en stor fotografering i min trädgård och jag ska liksom bjuda in till fest. Eller jag ska pynta festligt i alla fall för ett roligt fotojobb.

En sådan härlig och rolig arbetsdag jag sett fram emot länge. Och så klart varit orolig över om den skulle bli av efter rådande omständigheter. Tur i oturen att det är en fotografering utomhus med ett litet team.

Till fotograferingen har jag pysslat så händerna blöder. Ja faktiskt, jag stack mig på ett häftstift, det liksom slant in med nålen under nageln. Hur sjutton lyckas man med det.

Till mitt kalas så bjuds det på godsaker så klart och jag har förberett en massa. Tex dessa färgglada maränger. Jag har visat och tipsat om det förut, se inlägget med den vackraste (om man får säga det själv) med färgade maränger HÄR. Världens bästa kalasgrej.

Som du vet älskar jag genvägar och detta är en av de allra bästa.

Önskar dig den bästa av tisdagar och håll nu tummarna för att vädergudarna är med mig på mitt trädgårdskalas. Och ja, snart kommer bilder från det och jag hoppas och tror att det kommer bli kalasfint. Häng med på Instagram för behind the scenes så får du se!

Comments (2)

  • Vart köper du dina maränger som har så fina ”volanger” av spritsen? Här i vår by finns bara ICA o Coop o en av dem hade liksom helt släta maränger o den andra, där var ”volangerna” inte så tydliga så det blev svårt att måla dem så där snyggt… Eller gör du egna maränger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.