Följ mig:
Kalas & Dukning Portfolio

Idag blir det en kalasrolig arbetsdag

19 maj, 2020

Som jag kollat väderleksrapporterna de senaste dagarna. Idag ska det nämligen bli en stor fotografering i min trädgård och jag ska liksom bjuda in till fest. Eller jag ska pynta festligt i alla fall för ett roligt fotojobb.

En sådan härlig och rolig arbetsdag jag sett fram emot länge. Och så klart varit orolig över om den skulle bli av efter rådande omständigheter. Tur i oturen att det är en fotografering utomhus med ett litet team.

Till fotograferingen har jag pysslat så händerna blöder. Ja faktiskt, jag stack mig på ett häftstift, det liksom slant in med nålen under nageln. Hur sjutton lyckas man med det.

Till mitt kalas så bjuds det på godsaker så klart och jag har förberett en massa. Tex dessa färgglada maränger. Jag har visat och tipsat om det förut, se inlägget med den vackraste (om man får säga det själv) med färgade maränger HÄR. Världens bästa kalasgrej.

Som du vet älskar jag genvägar och detta är en av de allra bästa.

Önskar dig den bästa av tisdagar och håll nu tummarna för att vädergudarna är med mig på mitt trädgårdskalas. Och ja, snart kommer bilder från det och jag hoppas och tror att det kommer bli kalasfint. Häng med på Instagram för behind the scenes så får du se!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Emma 19 maj, 2020 at 22:07

  Vart köper du dina maränger som har så fina ”volanger” av spritsen? Här i vår by finns bara ICA o Coop o en av dem hade liksom helt släta maränger o den andra, där var ”volangerna” inte så tydliga så det blev svårt att måla dem så där snyggt… Eller gör du egna maränger?

  • Svara Helena Lyth 20 maj, 2020 at 16:51

   Hej Emma. Jag köpte mina på Hemköp. De hade både runda och “randiga”

   Kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close