Följ mig:
Badrum Hemma hos mig Samarbeten

Höstmys i badrummet med levande ljus i massor

27 september, 2020

Höstmys i badrummet är ett inlägg i samarbete med Lagerhaus

Om jag bara få välja en sak som sätter stämning och ja, även om jag tvingas baraha ett julpynt så är det garanterat levande ljus. Så fort tändstickan blåses ut och den där doften kommer så blir man på en gång lugn och mysig. Ja, nu kanske jag ”Ernstar” mig men visst har jag rätt.

Jag har ljus redo i alla rum men i badrummet har de inte funnits tidigare. Barnen har inte varit ljuskompatibla men nu så. Nu kan den här mamman få ta sig ett bubbelbad med den mysigaste belysningen och stämningshöjaren.

Jag har i samarbete med Lagerhaus fått en rabattkod att ge till dig. Uppge koden HELENA15  i kassan i webbshoppen så får du 15% rabatt på hela sortimentet hos Lagerhaus. Klicka HÄR för att komma till butiken.

Jag har här i badrummet Svanenmärkta blockljus i 100% stearin i olika storlek. Det är 20 cm, 15 cm och 10 cm samt extra långa ljus till ljusstakar.

Lagerhaus levererar direkt till dörren vilket ju är bra när ljus är både tunga och de där långa ljusen rätt ömtåliga. Säker leverans hem.

Så om du vill mig något så hittar du mig här. Men kanske att jag inte kommer svara på tilltal…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Åsa Aabakken 27 september, 2020 at 20:29

    Vad mysigt med levande ljus i badrummet. Vilket fint badrum du har är det original? Ha en trevlig helg. Mvh Åsa

  • Lämna en kommentar

    Close