Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig Jul

Världens största mistel. Här ska pussas!

18 december, 2020

”Ja jäklar i min lilla låda vad det ska hånglas i jul” svarade jag när maken storögt tittade på den mistel jag köpt på vårt lilla torg. ”Det måste ju vara världens största mistel!” tyckte han. Jag tänkte väl att nåt skoj ska man väl få ha denna tråkiga jul 2020…

Sedan har jag haft en dröm länge om at ha en megastor mistel just i matrummet. Hade en liten rackare för några år sedan, HÄR, och alltid velat ta det fullt ut.

Nu har jag blivit stammis på torget, hos grönsaks- och blomsterhandlarn så jag fick bra pris, men nu är de inte lika ovanliga som förr och med det gått ner i pris.

Den är känslig denna stora mistel och torkar snabbt så jag har den hängande i källaren, matkällaren. Den mår bra av kyla så jag låter den hänga där mellan varven så den ska vara pigg och fräsch på julafton när den verkligen ska få vara med. Sedan hänga kvar så länge det bara går.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close