Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 maj, 2021

TACK från hjärtat, mitt i kaoset

Wow, vilken våg av kärlek jag fick igår i samband med att jag berättade om att jag ska släppa en bok i höst. Jag är evinnerligt tacksam för alla hälsningar och värmande ord.

Jag önskar att jag kunde bjuda på något vackert som tack men här hemma är det kaos och en vacker men sliten bukett pioner från makens firande i helgen är allt jag kan uppbringa just nu.

Vackert som sjuttsingen ändå måste jag säga.

Som jag sa så är det snålt om tid att göra boken nu så varje vaken minut går åt att göra sida efter sida. Inget konstigt med det, jag har haft många tajta deadlines men just nu så är det fönsterrenovering där ungefär 90% av alla fönster är täckta av presenning. Som här:

Ljuset du ser är från ytterdörren jag öppnade. Annars är det som om det var sent i oktober fast det är maj mitt på dan.

Nu är fönsterrenoverarna inne i slipa- och-måla -asen så det låter högt som bara den och det doftar starkt av någon kemikalie. Inte julstämning alls. Men med hörlurar så stänger jag ute allt. Det gör jag jämnt när jag jobbar intensivt. Inget kan stoppa mig.

Men hur som helst: Återigen stort tack för alla fina värmande peppande ord!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.