Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 september, 2021

Båttur & middag hos Bindefelds vackra Aspvik

I fredags hade jag lyxen att bli bjuden på en middag och ett kundevent som nog slog det mesta jag fått uppleva. Hemma hos Micael Bindefeld och i hans vackra hus Aspvik bjöd Geberit in.

När inbjudan damp ner så tror jag att jag svarade inom sekunderna. Detta är ju bara för underbart för att missa. Att jag inte skulle känna någon gör mig inget. Det tycker jag bara är kul för det brukar alltid ge så många nya möten då jag liksom tvingar mig till att ta kontakt.

På Strandvägen och kajplats 21 skulle en båttaxi ta mig ut till skärgården. Väl i båten fick jag reda på att turen skulle ta 45 minuter. Jag satte mig tillrätta och fick se Stockholm från sin allra vackraste sida.

Sedan på spegelblank sjö och helt vindstilla med solen som sakta sänkte sig lade båten till och vi fick kliva upp på bryggan där Micael och Petra från Gerberit välkomnade.

Jag har sett bilder på detta vackra Aspvik tidigare och det känns som en ynnest att få se det själv. Och som allt här i livet – allt är mycket vackrare i verkligheten.

Marie Serneholt, Thomas Sandell, Anitha Clemence, Andrea Brodin med man, Andreas Martin-Löf, Jannike Nordström, Mark Isitt, Per Öberg med man samt Petra och Magnus från Geberit var det fina gäng jag skulle få dinera med.

Först fick vi en rundtur i trädgården. Att Micael är dahliakungen är inte svårt att förstå. Dessa är alltså längre än jag och jag är ändå 180 cm.

Sedan fick vi en visning av toaletterna från Geberit, inget jag riktigt trodde jag skulle göra en fredagskväll om jag ska vara ärlig men det var en lyxig upplevelse.

Sedan fick vi gå upp mot växthuset och slå oss ner.

Middagen var gjord av Jonas som driver Den bejublade restaurangen Miss Voon.

Massa spännande samtal om arkitektur, design, mat och annat skoj gjorde att ljudvolymen stundtals var enorm. Det är det bästa betyget på en middag skulle jag säga – att det pågår massa samtal och skratt i hög volym.

När kvällen blev mörk fick jag hoppa in i en bil och åka hem. Fylld av en massa inspiration och fantastiska möten.

TACK för en oförglömlig kväll och middag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.