Följ mig:
Personligt Portfolio

Sista chansen att rösta på Årets Inredningsbloggare i Elle Decorations Swedish Design Awards

9 januari, 2017

I dag/kväll är sista chansen att rösta på din favoritbloggare inom inredning i Elle Decorations Swedish Design Awards.

Jag bara älskar den här filmen. Tänk om varje dag, hela livet kunde vara som i denna film. Lite filtrerad, lagom slowmotion, fint musiklagd och bara omringad av helt fantastiska människor som inspirerar till tusen. Är så otroligt tacksam över att få vara en liten del av allt det här.

Rösta nu HÄR. Och jag kan säga att jag är så otroligt glad över att bara vara i final så jag känner mig redan som en vinnare. Så tack tiller som nominerat mig <3

avsandare

PS: Följ mig gärna på Facebook och Instagram

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close