Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 september, 2021

Jag hamnade på fjärdeplats. Det är mer än guld för mig

Jag blev väckt av sonen som nattvandrat. Jag är usel på att somna om så jag ligger och inväntar nästa sömntåg. Då kom jag på det där med att min bok nu ligger ute till försäljning, att den går att förbeställa med signering. Kan den då ha sålt? Inte kan väl en aldrig tidigare utgiven författare hamna på nån lista tänkte jag, än mindre en sådan nischad bok som julen men ville ändå kolla.

Det gick inte att somna om efter det kan jag säga! Min bok var den fjärde mest sålda boken i alla kategorier!!! Det är helt himlastormande ju. Jag var tvungen att gå ut och in igen och se att jag hamnat rätt och inte på någon sådan där speciallista men nej, det var verkligen sant.

Jag känner mig som en vinnare och att jag tagit guldmedalj i alla sporter man kan tänka sig. Detta trodde jag sannerligen inte för 10 år sedan när jag startade denna resa. Det kan läsa mer om HÄR.

Nu ska jag smälta detta och ta en tredje  kopp kaffe för att kompensera den missade nattsömnen. Men detta är värt all sena nätter och slit. Jag hoppas du ska gilla boken lika mycket som jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.