Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 december, 2021

Ett tåg under min julgran

Du kanske också har sett att man kan köpa specifika tåg på rund räls att ha runt granen? Jag tänkte ju då – sån kan jag göra själv! ”Oj mamma, det där tåget var längesen vi lekte med” sa sonen. Den som spar hon har!

Leksaker som varit högt älskade börjar kännas barnsliga och hamnar i lådor i garderoberna. Barnasinnet ska sent lämna denna kropp Underbart – nu har jag fått mig en Polarexpress jag med! När barnen slutat leka med sitt tåg tar mamman över.

det liksom högg till i mig när jag hörde tågets tuffande. Ett ljud jag höre dagligen förr men det är många år sedan. Jösses vad tiden går fort insåg jag.

Men nu fick det alltså komma till liv igen. Barnen blev riktigt förtjusta. Inte så de ville leka men jag tror deras minnen kom till liv igen. Bar det är värt mycket.

Så om du har barn som leker eller lekt med tåg Och har räls kvar hemma – gör ett tåg runt granen och strunta i att köpa de där nya.

Comments (2)

  • Va roligt att ta fram barnens tåg. Så snart istället för att köpa ett nytt. Vart kommer de fina ljusen ifrån. Ser ju ut som mindre varianter av den stora stjärnlampan i hallen. god fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.