Följ mig:
Min dag

Pulkaåkning med minimal mängd snö

30 december, 2021

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Vi blev överbjudna till kompisar för pulkaåkning med fik och sedan middag. Då snön faktiskt legat kvar var det en självklarhet att det skulle bli pulkaåkning men igår vaknade vi upp till en dimmig värld. Med en temperatur läskigt nära plusgrader så bestämde vi oss alla att i alla fall försöka.

Jag vet inte om det var tillräckligt med snö, den kraftiga branten på backen eller de nya åkdonen med helt glättiga baksidor som gjorde det, eller om det var kombinationen av de tre, men det gick att åka.

Då deras backe är både väldigt brant och lång blev det inte många åk innan barnen var helt slut. Backträning av mest avancerade sort. Det blev då en frisk promenad till fikaplatsen istället.

Jag måste bara stanna upp här lite. Färgerna!!! Många skulle nog inte säga att detta är vackert då det är dimmigt, fuktigt och inte alls så där vintrigt krispigt som man egentligen vill ha det men skönheten – den finns där.

Ett fallet träd blev en perfekt bänk för oss.

Varm choklad! Finns ju inget bättre efter en kall pulkabacke.

Se alltid till att matcha mugg med sittfilt!

Denna lilla ensamma donna dök upp och ville vara med hon med.

Sedan blev det härligt gryta hemma hos vännerna och den värmde fint den med. En superskönt dag med alldeles bra blandning av ledighet och aktivitet.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close