Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 februari, 2023

ÄNTLIGEN, bloggen uppdateras!

Nä men halloj i söndagen. Nu är det stora grejer på gång. Kanske allra mest för mig själv men då jag vet att ni är en stor varm skara (kram!) som tittar in regelbundet hos mig kanske det också kommer uppskattas av dig. Äntligen kommer min blogg uppdateras med ett nytt utseende.

Jag började blogga sommaren 2011 och haft fyra adresser och här hos helenalyth.se är det sedan 28.e januari 2017 jag bott, när jag lämnade Sköna hem för att bli helt egen. Första inlägget på Amelia.se kan du se HÄR. Vad liten jag var då…

Åren har fullkomligt rusat på och det är ju helt galet att det redan gått 6 år. Så många roliga saker som skett och jag vågar tro att mycket har hänt, ändrats och förändrats med mig under dessa år. Det har dock inte märkts alls på bloggen då den haft exakt samma utseende hela tiden. Jag har ändrat lite grann då jag i början hade mycket fokus på en sidospalt som man såg när man lästa bloggen på laptop, som en tidning kan man säga, men då det är endast 20% som gör det så fokuserade jag mer på de dagliga inläggen än det runt om. Ett tydligt och snyggt mobilanpassat läge. Och i den nya designen så ska detta bli än mer tydligt.

Så klart är det nervöst och spännande att förändra något som blivit en sådan konstant sak. Det är som att slänga ut sin stora bekväma soffa – jag vet vad jag haft men inte vad jag får. Men den gamla börjar bli sliten och rätt väl dammig. Dags för något nytt och fräscht.

Och det var ju just den gamla designen som gjorde att min blogg blev kapad i höstas om du minns. Bloggen raderades och var borta. Jag var helt förtvivlad och tappade fotfästet. 12 år av jobb och minnen helt borta. Jag fick snabb hjälp av Haj Agency som kunde hitta bloggen och ta den tillbaka. Det var då designen som “spruckit” och ett virus hade kunde kryps in i sprickan. Fråga mig inte hur det går till, låter som värsta science fiction, men det gav ju att designen måste uppdateras även av tekniska själ, inte bara estetiska.

Så nu kommer det läggas de sista händerna av Haj Agency på alla ettor och nollor i början av veckan som kommer vilket ger att du och jag får en liten paus. Det blir inga uppdateringar för än onsdag som det ser ut nu. Vilket ju inföll lägligt på sportlovet för mig. Om du nu önskar få lite mer läsning av mig så rekommenderar jag att kolla in mitt stora arkiv. För du har väl inte missat att kolla in kategorierna som finns här som tex Pyssel, Bakrecept, Vinter

Jag hoppas innerligt att du kommer tycka om den nya designen och känna att den är lättanvänd. Och att det kan bli vår gemensamma plats att mötas.

Den här bilden absolut ingenting med detta att göra men det är en bild som inte hamnat på bloggen och jag är lite sugen på pizza nu när jag skriver detta…

Och om du nu får önska – vad vill du se mer av? Mindre av? Ta gärna en liten minut och skriv en kommentar så jag kan göra bloggen inte bara snygg på utsidan utan även ett bättre innehåll – som du vill ha. Tack på förhand!

Kommentar

 • ‘-strukturtips (hur ser din ljuslåga ut, din necessär, bästa förvaringen för barnrum, hur förvarar du saker till dukning,
  -fullkomligt älskar dina smarta tips kring mat på resande fot! Mer sånt och picknickmat
  -vilket pyssel är du mest nöjd med?
  – Har du en gästbok? Hur ser den ut?
  – Favoritplatser i Sthlm
  – stockholmstips att göra med barn som man inte får missa
  -Bästa badplatserna?
  -saker som skaver?
  – Var handlar du ditt pyssel
  – Bästa loppisarna
  – Vad letar du efter på loppis och auktion?
  – Presenttips till vårens födelsedagsbarn, studenter dop osv.
  – Hur skulle du anordna födelsedagsmingel hemma hos dig?
  – Bästa mingelmaten?
  – dina bästa vardagsrutiner och hacks?
  – tips för att få familjen med på städning och matlagning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.