Följ mig:
Midsommar

GLAD MIDSOMMAR!

24 juni, 2022

Jag vill ge dig mina varmaste, soligaste och gladaste hälsningar till dig denna midsommarafton. Det verkar bli en riktigt solig och varm midsommar i större delen av vårt land. Kors i taket.

Passar på att tacka alla som regelbundet trillar in här och läser samt till dig som dyker ner då och då. Ni gör mig glad. När ni har tid får ni gärna lämna en kommentar så jag vet att ni läst och vad ni tyckt. Det gör att jag kan bli bättre och ändra om det så önskas.

Och om du önskar ha några sista minuten tips på hur man binder midsommarkrans, ladda ner sånghäfte, spotifylista perfekt för midsommar, den godaste jordgubbstårtan, tips på lekar eller något annat så ska du se mitt maxade Allt-Om-Midsommar-Inlägg HÄR.

 

Jag kommer nu njuta av helgen och denna somriga högtid. Vara i nuet och lägga bort vardag och mobil. Men kameran är med och jag kommer återkomma med bildregn från vår dag.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Tina 24 juni, 2022 at 08:35

  Vilken fin dräkt! Varifrån är den?

 • Svara Miriam 24 juni, 2022 at 08:43

  Tack själv! Du är min förebild på så många sätt och jag hoppas du kommer fortsätta tycka det är lika roligt att blogga som jag tycker det är att läsa din blogg!

  • Svara Helena Lyth 30 juni, 2022 at 10:56

   Kära Miriam. Dina ord lägger jag nära hjärtat. TACK!!!

   Stor kram
   Helena

  Lämna en kommentar

  Close