Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 juni, 2022

GLAD MIDSOMMAR!

Jag vill ge dig mina varmaste, soligaste och gladaste hälsningar till dig denna midsommarafton. Det verkar bli en riktigt solig och varm midsommar i större delen av vårt land. Kors i taket.

Passar på att tacka alla som regelbundet trillar in här och läser samt till dig som dyker ner då och då. Ni gör mig glad. När ni har tid får ni gärna lämna en kommentar så jag vet att ni läst och vad ni tyckt. Det gör att jag kan bli bättre och ändra om det så önskas.

Och om du önskar ha några sista minuten tips på hur man binder midsommarkrans, ladda ner sånghäfte, spotifylista perfekt för midsommar, den godaste jordgubbstårtan, tips på lekar eller något annat så ska du se mitt maxade Allt-Om-Midsommar-Inlägg HÄR.

 

Jag kommer nu njuta av helgen och denna somriga högtid. Vara i nuet och lägga bort vardag och mobil. Men kameran är med och jag kommer återkomma med bildregn från vår dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.