Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 december, 2020

Guldig nyårsdukning med partypoppers & ljusslinga

Gott slut kära vän! Hoppas du får en fin dag och kväll. Att vi nu ska fira att detta skitår, rent ut sagt, är till ända.

Jag tog lite bilder på hur bordet blev. Jag och dottern dukade precis det klart. Nu står vi i köket och förbereder middagen. Vi ska fira ihop med vår lilla sociala bubbla, med en annan grannfamilj som har barn i samma klass som våra barn så det är verkligen i vår lilla bubbla. Men sen så är det förrätt och sedan tolvslag med flera familjer, som jag tipsade om på Nyhetsmorgon.

Dukningen blev vit och guld. Eller mässing om man ska vara ärlig. Väldigt nyårsmässig eller vad tycker du? Jag har nästan exakt samma dukning som förra året fast då var vi 17 och nu är vi 9 samt att då var det silver istället för guld.

Årets nyårsdukning med partypoppers & ljusslinga

Två tips vill jag dela med mig av så här sista chansen på året. Bordsplacering av partypoppers.

De är små men smäller högt. Och blir ju jättebra som placeringskort.

Sätter guldfärgad papperstejp runt snöret och skriver namn. Klart!

Kommer smälla högt under kvällens gång.

Och sedan gjorde jag om lampan till en ljuskrona med batteridrivan ljusslingor, serpentiner och glitter. Kalasigt eller hur.

Nu ska jag iväg för att ta ett glas bubbel i trädgården hos min mamma och två bröder. Ett annorlunda nyår på ett ett annorlunda år.

Jag vill tacka för iår. För att du varit här och gett mig sådan glädje och energi. TACK!

Och sedan vill jag önska dig et GOTT NYTT ÅR! Vi ses nästa år. Då med nya friska tag!

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.