Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 september, 2022

Rolig fotografering för 2023

Det är nu mitt år egentligen börjar. Ja ingen av er som läser och följer mig har väl missat att jag är en mycket stor entusiast vad det gäller högtider och en sann jultoka, se min bok HÄR tex. Och det är ju då så klart många jobb som kommer min väg nu vilket är superkul. Det kommer bli roliga uppdrag som jag kommer dela av mig till dig och även synas på andra ställen.

Men jag är redan på gång med våren och kanske mitt största jobb. Det som just nu tar exakt all min tid. Eller det borde göra det vilket det inte alltid gör i och med att jag sitter och skriver detta… Men all min egentliga arbetstid får det projektet. Och som en del av det hade jag en fotografering hemma hos mig för ett tag sedan.

Superkul och så härligt att få skapa bilder tillsammans med Ulrika Pousette. När vi bokade datum för denna plåtning så sa vi att det är ju perfekt att a bilder och material efter sommaren när man fått sig en och annan fräken samt lite färg på kind.

Ska bli så spännande att få se resultatet och sedan få visa er. Visst låter jag hemlighetsfull??? Inte ofta jag är det men nu är jag det i alla fall. Men snart så – och då tror jag du kommer bli glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.