Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 juli, 2021

Varit med om min första livesändning hemma hos Margaux Dietz

Jag är så glad över att få jobba med så många olika saker som jag gör nu. När jag arbetade som fotoassistent efter fotoutbildningen som jag gick direkt efter gymnasiet så fotografer att han hade världens bästa jobb – ena dagen fotografera reklambilder på ölflaskor, andra dagen åka till en restaurang och fotografera mat och sedan den tredje ha modefotografering. Lite så är det för mig nu men inte bara fotografering.

Jag har lämnat manus på min första bok så snart kan jag titulera mig författare, jag fotograferar åt kunder så då är jag ju fotograf, jag anlitas av kunder att sprida deras produkter och tjänster i mina kaner så då är jag influencer och sedan är jag regelbundet i Nyhetsmorgon så jag har fått titel tv-personlighet nu också. Hur gick detta till?

Det roligaste av allt är att jag ständigt får nya uppdrag men nya tekniker. Jag har lärt mig filma och klippa vilket har gett en film 3, 7 MILJONER visningar på Instagram. Utveckligen går hela tiden framåt och det växer mossa på stenar som står stil heter det ju. Det gäller att hela tiden lära sig nytt och gärna vara först.

Först blev jag nu när Tadera anlitade mig för sin första live-auktion. Livesänd shopping har slagit enormt under pandemin och vad jag förstått kommer det inte avta när allt blir normalt igen. Detta är en av de saker som kommer stanna.

Denna livesändning var en auktion och den gick av stapeln hemma hos en av mina idoler; Margaux Dietz. Så kul att få träffa henne och hinna prata. Hon är sannerligen en av de som det inte växer mossa på och är alltid först med allt.

Riktigt kul att dels filma men också att dt är live. Jag älskar ju direktsändning hos Nyhetsmorgon för allt sker liksom nu nu nu. Inget kan tas om. Jag hoppas på flera saker som detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.