Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 december, 2022

Girlang med återbruk för riktigt mysig juldekoration

Girlang med återbruk är ett reklaminlägg med Myrorna

Att göra girlanger av gröna växter som gran och lingonris hör julen till. Att rama in fönster och dörrposter sätter snabbt julstämning till vilket rum som helst. Också ett bra sätt att få in jul om man inte får plats med en hel julgran – en girlang finns det plats för nånstans i alla fall.

För att sätta än mer stämning så kan man pynta girlangen. Jag fick i härligt juligt uppdrag av Myrorna att tipsa om hur man kan pynta den med återbruk, att återanvända det man kan finna hos Myrorna, i butik eller webbshop. I detta fall fick en frodig grön girlang pyntas av en gammal gardin och kakformar. Samt lite från mitt skafferi.

Se hela filmen för full beskrivning och tips.

För att citerar mig själv: Jag hoppas att du blev inspirerad att gå in på Myrorna och hitta något du också kan dekorera med. Som du inte riktigt trodde. Som en gardin som blev rosetter på en julgirlang.

Hur jag torkar apelsiner kan du se HÄR.

Så glad över detta fina samarbete jag gör i jul. Förra filmen var med årets second hand-julklapp; tavlan, som jag gjorde mer personlig. Se den filmen HÄR.

Häng med nu för snart kommer fler filmer med ännu mer julinspiration med återbruk för en cirkulär jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.