Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 december, 2022

Myser i min arbetshörna med brasa & son

Jag tror inte att jag visat min nygamla arbetshörna riktigt ordentligt va? Det arbetsrum som genomgått en ordentlig förvandling under hösten.

Nu med mörker och kyla så kommer verkligen min hörnas största tillgång – brasan, till användning. Jag fullkomligt älskar min plats och mår så bra här. Att skapa mig en plats som är 100% jobb i hemmet har varit viktigt. Annars så blir det liksom om jag bara är hemma. Nu går jag faktiskt till jobbet.

Ja jag får återkomma med bättre bilder för nu var det mörker och luciakväll så här blir det inget vackert och presentabelt dagsljus.

Jag sitter nu med sista vändorna på min bok och det känns som om min rumpa är klistrad till stolen och jag lämnar väldigt sällan min hörna. Då känns det ju extra mysigt att barnen också vill vara här.

Brasan kan ha bidragit till lockelsen också kanske…

Läxor kan absolut göras spå golv.

Och om det är något min arbetsplats inte råder brist på så är det pysselmaterial.

Imorgon kommer jag sitta här igen och nu med Musikhjälpen i radio så får jag så mycket energi. Blivit en decembertradition lika stark som mycket annat senaste åren. Det är för en god sak men det jag gillar mest är att jag få höra musik som jag i vanliga fall inte skulle hört. Jag sitter med anteckningsblock och skriver upp artister och låtar för att göra mina listor jag bara älskar. Så kul sätt att få nya favoriter.

Ha en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.