Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 januari, 2021

Vill du mig nåt är jag i arbetsrummet. Äntligen

Jag jobbar hemifrån i mitt arbetsrum och är så glad över att faktiskt just ha en egen yta. Den hade jag redan fått i ordning innan pandemin satte stopp för att gå till kontor.

Det blev en tajming av sällan skådat slag egentligen. Jag hade så dåligt samvete över att jag aldrig kom iväg till det frilanskontor, Snickeriet, jag var delägare i så jag sålde min del för exakt ett år sedan. Jag tänkte att jag tar en omstart och jobbar endast hemifrån och får se hur jag önskar ha det i framtiden. Inte hade jag väl trott att en världsomspännande pandemi skulle få mig att älska min lilla hörna ännu mer än vad jag redan tidigare gjorde.

Här, i den lilla hall som är vid trappan från hallen på nedervåningen, har jag allt jag behöver för att både skapa fysiskt och skapa digitalt. Trivs så himla bra här.

Nu syns inte det här, du får kolla på bilder HÄR, men det är alltså en yta med fyra passager till olika sovrum och badrum så det är inget riktigt rum utan snarare en passage. Men med färg, matta och inredning så skapar jag ett rum ändå.

Igår var jag lite neråt och kände att energin var väldigt låg. Idag är det en helt annan nivå. Nu kan jag verkligen känna mig uppåt och redo att skapa innehåll för mina kanaler. Tänk så det kan svänga.

Så, nu kör jag. Och så klart hoppas jag du vill vara med mig. Om det är något du önskar att jag testade, tipsade om, gjorde eller skrev om får du mer än gärna säga det. Skriv en kommentar eller mejla helena.lyth (at) gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.