Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 februari, 2024

Klippet från Nyhetsmorgon i morse

Det går för fort! Att visa pyssel på ett trevligt och inspirerande samt förklarande sätt på 8 minuter är alldeles för lite. Och då kan jag säga att 8 minuter är bland de längsta inslagen jag någonsin haft i rutan. Ge mig en hel timma, eller ännu hellre – ge mig ett helt program varje vecka. Ha ha, mycket vill ha mer.

Om du klickar HÄR så ser du hela klippet och som vanligt så hann jag inte med allt jag hade förberett och tagit med. Så de får jag visa annan gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.