Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 april, 2023

Imorgon är jag i både TV, radio & nu i tidningen

Det är så roligt mycket just nu. Det är fullt tryck på exakt alla fronter då jag har blivit lite av en högtidsprofil, kan man väl säga. Jag har jobbat med mina kanaler under åren med att fylla dem med sådant jag tycker är kul, vill göra och det jag trott mig kunna inspirera till. Mestadels är det då kopplat till årstid, säsong och högtid. Allt detta har kulminerat i böcker om jul och hela året. Jag är så otroligt glad att det jag skapat har varit av intresse, att jag kunnat nå ut och ni som tittar in här och på andra platser jag befinner mig, har uppskattat det.

Detta gör att när vi väl är inne i en högtid så kommer det många förfrågningar om att göra jobb för kunder och medverka i olika sammanhang. Så när alla andra har ledigt på röda dagar så är jag som mest aktiv ha ha.

Imorgon är det en mycket rolig dag med först TV och Nyhetsmorgon kl 09.40 och sedan radio och P4 Extra någon gång vid 14.20. Alla tider kan ändras men alltså morgon och eftermiddag i olika former av nyhetsprogram. Jag hoppas du vill slå på tv och radio och hänga med.

Sedan har jag blivit intervjuad för längesedan till olika tidningar. Som tex Elle Mat & Vin. Den artikeln kan du läsa HÄR eller köpa tidningen och bläddra i så klart.

Hade någon sagt att detta var något jag skulle vara med i och med om för 10 år sedan hade jag aldrig trott på det. “Va, kan en medelålders kvinnas pysslande vara intressant?” En relevant fråga än i dag i och för sig, ha ha.

Passar på att tacka för alla fina och stöttande ord genom åren som tagit mig hit och på senaste tiden de helt fantastiskt orden om boken. Så otroligt glad över att få höra att den gillas.

Nu, ska jag packa alla grejer till Nyhetsmorgon och försöka klura ut hur jag på bästa sätt ska kunna med ord beskriva pyssel i radio!

Comments (2)

  • Du är ju den bästa inspiratören i mitt flöde❤️! Så glad att se dig i olika sammanhang! Det är du verkligen värd.
    Nu ska jag pynta lite runt huset med från tidigare år sparade alster inspirerande av dig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.