Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 mars, 2024

Roadkill på mitt köksbord

Det märks inte så mycket att vi närmar oss påsk än här hemma. Eller ja, jag har olika påskuppdrag så på dagarna jobbar jag med påsk men städar undan efter mig. Men jag borde få fram lite pynt och vårkänsla för att få igång påsken. Speciellt nu när vi precis bestämt att vi blir hemma på påsk. Hade vi rest bort hade jag nog dragit mig för att dra fram stora påskpyntslådan.

Jag var uppe i Blackebergs centrum och i blomsterhandeln för att köpa mig lite ris till en fotografering. Körbärsgrenar då de körsbärsträd vi har i trädgården kräver en klättrande arborist för att komma åt grenar. Enklare och mer säkert för nacken att då köpa tänker jag.

På vägen hem så ser jag stora högar av grenar och ris längs med vägkanterna. De såg jag inte på vägen bort men hem. Roligt hur ögonen väljer att se… För nu såg jag ju att här låg det gratis hur mycket ris som helst. Jag plockade på mig en blandning av, ja vaddå? Hassel, björk, lönn… Så nu är det ett ris här hemma i en salig blandning av fint köperis och roadkill kan man säga.

Och det ska nu bli färgglatt för ett samarbete jag gör till Instagram. Det får jag visa sedan. Jag tror du kommer gilla det.

Vill du få inspiration till påskris? Då har jag samlat ett helt gäng HÄR.

Ha nu en fin lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.