Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 juni, 2024

Påminn mig vid 76 att ta fram rockringen

Att bli äldre är en lyx. Alltså att fylla år och få leva ett år till. Att bli äldre i den bemärkelsen att agera äldre, att kroppen åldras – det är en annan sak.

När jag nu i våras fyllde 50 pratade jag mycket om att jag känner att jag bara blir bättre och bättre. Som när du spelar TV-spel tex så levlar du upp för varje nivå du klarar. Så ser jag på födelsedagar.

Detta har jag fått höra mycket om av följare och vänner. Att de inte riktigt haft detta synsätt på att fylla år och att jag då kunnat inspirera till att ge en positiv känsla. Inget gör mig gladare. Samtidigt ledsen att de just inte mött varje level med bara glädje.

Hursomhelst. När jag och maken var på Rosendal Garden Party igen på söndagen (fredagen kan du läsa om HÄR) så fick jag mina tankar bekräftade. Samt att ribban höjdes rejält.

För hur cool är inte Grace Jones med sina 76 år kliver fram på scenen och visar exakt vart skåpet ska stå??? Få personer har ägt en scen som hon.

Och när hon sedan drar fram en lysande rockring och kör den nonstop en hel låt, alltså samtidigt som hon sjunger, är jag golvad.

When in doubt, be like Grace Jones är mitt nya motto.

Comments (2)

  • Ja hon var häftig att se!! Vilken dam. The performance! O det var lite minihäftigt att se dig strosa förbi ;). Härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.