Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 juli, 2024

En minisemester i semestern

Jag tror många med flera barn håller med mig när jag säger att det är både viktigt och fantastiskt att göra något ensamt med ett barn i taget. Det måste inte vara något stort utan det kan vara så enkelt som att handla något i stan och samtidigt ta en fika men om man får möjlighet att göra en tripp så blir det så klart än bättre. Längre tid för samtalen att rulla, fler minuter att skapa minnen.

Så var det när jag och dottern tog en natt på hotell inne i Stockholm. En resa på 20 minuter med tunnelbanan var som att resa till helt nya världar för vi upptäckte detta tillsammans för första gången.

Checka in i vår lilla värld, det rum som är vårt för en natt, att gå på stan och prova kläder och drömma, äta på restaurang och skämma bort oss rejält, se på film i sängen och sova som ett barn. Det var bland de lyxigaste timmarna. Och just få tiden för oss, att hinna prata och gå igenom allt som skett och det som kommer ske. Så värdefullt. 

Hej från oss!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.