Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 oktober, 2016

09.21 halloweenpysslar jag i Nyhetsmorgon imorgon

Hej i farten. Med andan i halsen slänger mig mig ner här vid datorn. Håller på och grejar med det sista för morgondagens direktsända Nyhetsmorgon, samtidigt som jag försöker jobba, städa, göra mig i ordning för att gå på middag (paljettkjol minsann!), städa och göra mys för barnen och barnvakten. Just nu sitter jag med kletigt förkläde för jag å barnen gjorde chokladbollar á la halloween.

Hur som helst. I morgon kl 09.21 ska första av tre pysselpass starta. Och i och med att det är vintertid imorgon så känns det helt okej att gå upp i ottan – som då inte är ottan.

Håller ni tummarna för mig nu? Att inget går knas, säger något helt olämpligt eller har sönder studion???

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.