Kalas & fyrkamp i ladan

Efter den sköna sommardagen med bad laddades det om för fest i ladan. Alla 20 skulle involveras, både barn och vuxna, delades in i olika grupper. Inte förvånande kanske men jag hamnade i dukningsgruppen.

Med vackert porslin i huset och blommor från naturen var det snabbt fixat.

Och med ett rum som är som en dröm behövs det inte mycket fix i övrigt tycker jag. Förra gången vi ordnade fest här var det ett knytis med många gäster. Uppdraget för alla gäster då var att ta med en italiensk rätt. Då gjorde jag mycket italiensk dekoration över borden – nämligen klädstreck. Se det HÄR. Nu var det mer fokus på blommor, se det inlägget HÄR.

Allt klart, festen är redo. Somrig fördrink med gin och tonic med lavendel.

Femkampsgruppen hade gjort om det till en fyrkamp och vi delades in lag. Och jisses hur färgmatchade vi var då!

Första grenen var krocket. En i varje lag skulle ta sig så långt som möjligt på fem slag i en bana. Jag fick representera mitt lag i denna gren. Och jag kom tvåa här vill jag bara tillägga…

Pilkastning.

Stövelkastning.

Matkastning. Näe, skoja bara. Här blev det paus i kampen och middagen serverades.

Vittelo tonnato fast på lamm så då kan man säga angelo tonnato tror jag.

Middag med tal och sång, skratt och mys.

Den fjärde och avgörande grenen i kampen blev en pingisturnering. Nej, mitt lag vann inte men så klart blev alla vinnare på nåt sätt.

Natten fylldes av dans och jag såg mig besegrad – jag brukar alltid vara sist på dansgolvet men denna gång gick det inte. När klockan blev 01.30 och dansen inte var nära att sluta så var det bara att inse fakta. Lång härlig dag med massa sommar och Gotlandsnjut kräver sin sömn och återhämtning.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x