Fullt ös på julpyssel – äntligen

Som jag skrev igår så är det fullt ös från start. Skönt att gå från semester och 100% ledig till att bokstavligen få händerna fulla.

Jag har inför Formex flertalet uppdrag. Jag ska föredra på scenen, sälja mina båda böcker och hålla två workshops varje dag vilket jag faktiskt längtar efter. Att få träffa folk och inspirera på plats är så underbart.

Och något jag vet att du som följt mig vet att jag älskar så är det julen. Ja, håll i dig nu – jag är en av fem profiler som ska få göra varsin julgran för en trendutställning. Det kan låta helt sjukt men den här försäljningsmässan som Formex är, är den för handelns julinköp så det är mycket utställningar för julen (gissa om jag jublar???)

Jag har då blivit inbjuden att göra min egna gran, en gran som visar en trend eller vad jag ska kalla det. Och den kommer jag fylla med egenskapade pynt helt och hållet gjord av återbrukat material. Så för att fylla en hel gran och göra den snygg behöver jag producera likt tomtens verkstad på julafton. Hade gärna haft den där målarfärgen som skapar schackrutor på en gång för detta tar tid.

När jag skriver detta har jag kramp i fingrarna efter allt pyssel. MEN! Jag har så kul och det kommer bli så himla bra. Så klart kommer jag dela med mig av både pyssel och slutresultatet här.

Och inte nog med det… Jag har fått julförfrågningar från kunder och tidningar så jag har ena benet kvar i sommarens alla fina soliga minnen och det andra nosar på glögg, pepparkakor och änglaspel. Ha ha, ja du känner mig – nu kör vi!!!

Prenumerera
Notis om
guest

2 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Miriam
Miriam
1 månad sedan

Du är så duktig, Helena, vad kul och inspirerande med återbrukade gran-dekorationer!

Helena Lyth
Helena Lyth
Svara på  Miriam
1 månad sedan

Åh Miriam. Du är så snäll som säger så. Tack

Kram
Helena

Du kanske också gillar...

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x