Fungerar bloggen nu?

Nu har den nya designen på bloggen uppdaterats och det känns som om jag har fått på mig ett par jeans som är supersnygga men när jag tar på mig dem kan jag inte röra mig. Jag vet att bara jag går in dem, nöter på så kommer de sitta som ett andra skinn men nu blir jag lite så där ”var inte de gamla jeansen bra ändå…?” fast jag vet att de var sekunder från att gå i bitar.

Ok, nog med metaforer. Nu testar vi detta och jag hoppas du som nu läser detta kan säga vad du tycker och tänker? Om du klickar på START får du upp sidan med hela flödet som det är tänkt nu. Vad tycker du????

Några saker ser jag måste korrigeras men så är det ju alltid, barnsjukdomar och allt det där.

Börjar det nya med lite kalasbilder. I lördags var det kräftskiveknytis hos våra kära vänner i grannskapet. Jag tog min röda klänning och min långa svarta kjol. Ja det är en röd klänning men den är alldeles för kort så jag tog kjol över.

Funderar på om jag antingen ska lämna in klänningen för att sy om till en topp, som linne. Eller om jag istället ska addera på tyg så den blir längre. Nån som har tips på det???

Åh jag måste bara säga… när jag sitter och skriver nu och laddar upp bilder är det som att skriva med fel hand. Som jag som är högerhänt måste använda vänster. Inget känns rätt liksom fast väldigt bekant. Hoppas innerligt inlägget ser bra ut nu när jag alldeles strax publicerar. Säg gärna vad du tycker. Är livrädd nu inser jag för hur detta ska bli!!!!

Prenumerera
Notis om
guest

10 Kommentarer
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristina Carlsson
Kristina Carlsson
13 dagar sedan

Snygg uppfräschning av bloggen! Känns också lättare att navigera. 🙂

Ulla-Karin
13 dagar sedan

Bloggen är verkligen fin! Det är roligt med något nytt. Du vänjer dig säkert med det nya alldeles snart!

Jessica
Jessica
12 dagar sedan

Det kommer att funka bra det här också. Vi som loggar in för att läsa slutar ju inte för att det ser annorlunda ut. Jag är ute efter dina inlägg, som jag tycker så mycket om.

Elisabeth
Elisabeth
12 dagar sedan

Hej,
Snyggt jobbat, Helena!Så glad jag blev att kategorin ”dockskåp” fanns med på framsidan. Jag har just gjort färdigt mitt andra dockhus, som är en kopia av mitt 100-åriga sommarhus. Mitt första blev ett hem som är mitt ”sannaste” hem som det kunde ha blivit om inte ”om” hade kommit in i mitt liv (på gott och ont förstås). Mitt tredje dockhus ska jag göra till mitt lilla barnbarn och ska bli lekbart. Ser så fram emot det!! Allt i DIY-anda så långt det går. Det är det som är det roligaste av allt.

Jenny
Jenny
11 dagar sedan

Jag tycker tyvärr att det är svårare att navigera. Tycker det är enklare att läsa när alla inlägg liksom bara kommer efter varandra inte att man måste klicka in på enskilda. Tycker det är bättre när man direkt får upp senaste inlägget när man går in på bloggen.
men, men… det är ju bara jag det. Kommer inte sluta läsa bloggen för innehållet är ju lika bra☺️

Du kanske också gillar...

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x