Ett tips i farten: mininypon som håller till våren

Hej! Oj jag märker verkligen hur det just nu är högtryck på mina uppdrag nu då jag har många jobb som är högtidskopplade. Att jag samtidigt sitter med pumpor och spöken varvat med julgranar och glögg är helt klart min vardag.

”Mamma du vet väl att halloween kommer före julen” sa den mycket uppläxande 10-åringen när jag stod och fotograferade ett juljob där jag dragit fram mina konstgjorda julväxter som rekvisita. Det var inte utan att jag med värme hörde meningen för det betyder i grund och botten att han är noga med att fira var för sig. Att han, som typ alla 10-åringar, vill fira halloween med allt vad det innebär för hans generation är viktigt. Inget man kvistar över bara.

Jag slänger in ett tips här som kompensation för min dåliga uppdatering. Den fantastiska grenen av mininypon. Den finns nu att köpa hos välsorterade florister och den må vara rätt dyr för att vara en gren men den håller hela vägen fram till april. Och längre om du vill men där brukar jag känna att jag vill ha mer vårgrönt och den åker ut.

Och den har även en ytterligare fantastisk effekt: Att åka kommunalt med en gren på 120 cm ger så många leenden och kontakter med främlingar. Det är något man inte kan få för mycket av så det kan ses som att det ingår i priset.

Jag har köpt en varje höst. En hamnade på den bild jag tog 2020 som sedan blev omslaget till Julprassel och decembermys som förövrigt är på pangpris nu i en julkampanj på Bokus! (adlink)

Så det var julen det – nu ska jag återgå till halloween och leverera läskigt bra grejer. Snart ska du få se och förhoppningsvis bli inspirerad.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Du kanske också gillar...

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x